ПМП – абревіатура, що позначає «постійне місце проживання». Загальновідомо, що більшість людей не так трактують таке поняття, як постійне місце проживання (ПМП). Багато його плутають з видом на проживання. Однак є істотні відмінності між поняттями «Вид на проживання» і «постійне місце проживання».

Загальновідомо, що більшість людей не так трактують таке поняття, як постійне місце проживання (ПМП). Багато його плутають з видом на проживання. Однак є істотні відмінності між поняттями «Вид на проживання» і «постійне місце проживання», а також між умовами надання цих статусів іноземним громадянам або особам без громадянства.

В ЯКИХ ВИПАДКАХ ВИДАЄТЬСЯ ПМП?

  • При укладанні шлюбу з громадянином Польщі, або іноземцем, що мають постійне місце проживання в Польщі.
  • При можливості довести, що Ви маєте польське походження, можна подати заяву про надання ПМП в Польщі. Репатріант – особа польського походження, яка прибула до Польщі по репатріаційній візі, щоб оселитися на ПМП. Щоб отримати репатріаційну візу, потрібно щоб хоча б один з батьків або дідусь/бабуся (прадід/прабабуся) був польської національності.
  • При успішній роботі фірми, коли по бізнес-імміграції протягом п’яти років створена фірма працює успішно, іммігрант має право подавати прощення на отримання ПМП.
  • При просуванні постійної успішної роботи в Польщі, коли є постійне джерело доходу, то вже через 5 років можна сміливо подавати прощення про надання ПМП.

 
Подати заявку
Проконсультуватися